Elleboogjes metvier-kazen-saus

Elleboogjes metvier-kazen-saus

Elleboogjes metvier-kazen-saus

Aantal personen: 4

Bereidingstijd:

Ingrediënten

50 gr gruyère of emmentaler
50 gr Parmezaanse kaas of Grana Padana
50 gr Bel Paese of jonge goudse kaas
50 gr harde geitenkaas
50 gr boter
1 bekertje zure room
400 gr pipe rigate (elleboogjes)
zout, zwarte peper van de molen
enkele sprietjes bieslook

Bereiden

Rasp de kazen en meng ze door elkaar.
Doe de boter en de room in een pannetje en laat de kazen erin op een zacht vuur
of au bain marie smelten.
Kook de elleboogjes beetgaar, giet ze af en kruid flink met peper.
Meng er de kaassaus door en bestrooi met gesnipperde bieslook.


Bron/inzender:

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




KokenKoken

Toprecepten

Basisrecept pannenkoeken
Mediterrane krieltjes
Bladerdeeg met pesto en kaas
Mexicaanse burrito met kip
Courgettesoep
Luxe salade met garnalenspiesjes
Verse pastasaus uit de blender
Aziatische vega kipstukjes met sugar snaps
Worteltjes met romige dillesaus